Feeeerdig!!!

Nå er det lenge siden sist blogginnlegg, men det har ikke skjedd så mye. Det har vært på pussing, på pussing, på pussing… men i tillegg til all pussinga, har jeg Fått satt på bunn, lokk og oljet boksen! 

Bunn!

Først måtte jeg sette på bunn. Det skjærte Ola ut og jeg limte det på! Og deretter satte i tvinge til det tørka

Lokk!

Ettter bunnen var på plass var det på tide å sette på lokket! Det var en litt lenger og mere omfattende prosess!

Først måtte jeg starte å skjære ut spor i boksen til der hengslene skulle sitte! Da brukte jeg et hoggjern for å slå ut små fliser i boksen som skulle lage et passe stort område til hengslene.

Etter hengslene hadde fått jeg plass måtte jeg også borre hull og deretter skrue i skruene så hengslene ble sittende på! Til slutt satt hengslene på både lokk og boks og lokket var ferdig!

 Som du ser på øverste bilde så hadde jeg litt problemer med at lokket ikke ville gå helt igjen… Det jeg gjorde da, var å først prøve å høvle ned kanten i mellom hengslene. Det gjorde at glippen ble litt mindre. Så måtte jeg ta ut den midterste skruen i ene hengselen fordi den var med på å gjøre at lokket ikke gikk helt sammen. Det ble fortsatt ikke helt tett så til slutt måtte jeg sette på en liten bit under den ene hengselen for å bygge den opp! Den limte jeg på og borret nye hull i og vipps var det i orden! Den skjærte jeg av til slutt! 
Helt til slutt oljet jeg boksen og så var den ferdig!

Her er sluttresultatet:

Jeg ble greit fornøyd med sluttresultatet ettersom jeg har hatt en del problemer underveis! Jeg føler jeg har lært mye og blitt mere og mere selvstendig! 
Xoxo Heidi😋

Reklamer

Sløyd;)

Nå har jeg startet på boksen min i sløyd og jeg har kommet godt i gang!

Det første jeg måtte gjøre var å skrive opp en liste over hvilke deler jeg trengte! 

Når delene var klare kunne jeg starte å tegne opp og borre hull til jeg skulle sette sammen boksen!Etter jeg hadde tegnet på de første sidene måtte jeg borre ut hull!Deretter måtte jeg lage hull i de to siste sidene, de måtte jeg merke opp ved å sette i disse:Så tok jeg de andre sidene og trykte oppå som dette, for å lage merke der jeg skulle borre!

Etter det borret jeg i hull satte jeg i plugger og måtte da teste om delene passet sammen.Når delene passet kunne jeg ha i lim i hullene og lime sammen!

Jeg var dessverre uheldig og litt dårlig når jeg skulle sette på tvinger på boksen så tørket limet og boksen ble da roskakk:/ Jeg måtte da ta dele fra hverandre og måtte starte nesten helt på nytt! Etter jeg da hadde borret ut hullene på nytt og skulle se om delene passet sammen, fant jeg ut at delene mine ikke var riktig kappet..:(( Jeg måtte derfor starte helt på nytt igjen, men fikk da hjelp av minne snille lærer og jeg er nå ferdig med å lime sammen og har begynt å pusse boksen!:))

Jeg har nå lært at jeg må være mye mere nøye når jeg skal tvinge sammen, så jeg ikke gjør den sammen feilen flere ganger!:)

Xoxo Heidi😚

FERDIG!💜

Nå er jeg endelig ferdig, pg jeg har gjort mye siden sist jeg blogget!

Det første jeg gjorde var og sy på hempe. Først lagde jeg hempe:) jeg brukte et bilbelte og så tredde jeg på et stoff jeg hadde sydd sammen utenpå det!

Deretter sydde jeg hempene på veska!

Når jeg hadde sydd på hempa fant jeg ut at jeg ville ha en borrelås inni! 

Etter det skulle jeg lage en sjablong som skulle være trykket på veska! Mønsteret jeg lagde var et anker:)Etter jeg hadde skjært ut var det bare å trykke på og så var veksa ferdig:)!

Jeg synes dette har vært en spennende oppgave og jeg har lært bedre om hvordan man syr! Jeg synes også at det var morsomt at vi måtte skjære ut vår egen sjablong!:) jeg likte denne oppgaven veldig godt!

Xoxo Heidi😚

Veske🛍

Nå er det lenge siden jeg har blogget og jeg har fått gjort mye siden sist! 

Først begynte vi å klippe ut stoff! Jeg valgte et stoff som var veldig langt og som vi la utover gangen! 

Så etter det satte jeg i nåler og begynte å sy!

Først så sydde jeg stoffet som skal være utenpå veska!


Og så sydde jeg stoffet som skal være inni!

Etter jeg hadde sydd så skulle jeg sette sammen stoffene! 


Det neste jeg skal gjøre nå er å lage hempe til veksa:))
Xoxo Heidi😚

«Noe å ha noe i»

Nå er vi igang med tekstilprohjektey, vi er delt i 2 grupper der ene gruppa har sløyd, mens den andre gruppa har tekstil! Tema for prosjektene er «Noe å ha noe i»

I tekstil skal vi lage en handle pose, og i dag har vi laget arbeidstegning!

Neste gang er jeg klar til å begynne å velge ut stoff! 

Dette blir gøy!

xoxo Heidi❤️

Arbeidstegning

Nå er jeg endelig i gang med kunst og håndverks prosjektene! Nå har jeg blitt ferdig med arbeidstegningen for boksen jeg skal lage i sløyd:)

Jeg hadde skadet fingeren når jeg lagde tegningen, derfor ble min laget med PC 🙂
Første bilde er av sidene og bunn av boksen:)

Andre bilde er av lokket til boksen:)

Tredje bilde er av hvordan boksen skal settes sammen i hjørnene:)

Nå er jeg klar for å starte med oppgavene videre:) 

Jeg gleder meg:)

xoxo Heidi❤️